افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 عدد
سیب پوست كنده و خرد كرده 1 عدد ریز
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ 3 عدد
كره نرم 200 گرم
شكر ریز 180 گرم
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آرد 225 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه آیسینگ
سفیده تخممرغ 2 عدد
پودر شكر 150 گرم
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
گلیسیرین یكدوم قاشق چایخوری
رنگ خوراكی آبی به میزان لازم
روش تهیه كیك فنجانی سیب و دارچین
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. سیب را در كاسه كوچكی بریزید و آبلیمو را رویش بپاشید. آنگاه دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند و بعد كره و شكر را اضافه كنید.
سپس شیر، آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدست شود. اكنون سیب را نیز بیفزائید و مایه فراهم كرده را در كپسولها بریزید به گونهای كه یكچهارم از سر كپسولها خالی بماند. آنگاه قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، كیكها را بپزید.
سپس كیكها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شوند. اینك روی كیكها را با آیسینگ بپوشانید و با شكلاتهای دستساخت خود بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه آیسینگ: سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند. آنگاه پودر شكر الك كرده را كمكم بیفزائید. سپس آبلیمو، وانیلین و گلیسیرین را اضافه كنید. حالا رنگ را كمكم به آیسینگ بیفزائید تا به رنگ دلخواهتان برسید. اكنون آیسینگ را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و مصرف نمائید.
یادآوری: برای تهیه شكلاتهائی كه در تصویر مشاهده میكنید، از قالبهای مخصوص شكلات بهره بگیرید و از شكلات سفید آبكرده استفاده كنید. همینكه شكلات سفت شد، آن را از قالب درآورید و با رنگهای خوراكی بیارائید.