Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:04

24
مهر
كیك فنجانی با آناناس

كیك فنجانی با آناناس

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و لطیف شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. سپس وانیلین، ماست و آب آناناس را با مایه مخلوط كنید و بعد آرد و بیكینگ پودر را بیفزائید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 10-12 عدد

كره               125 گرم

شكر            150 گرم

تخم‌مرغ       4 عدد

وانیلین       یك چهارم قاشق چایخوری

ماست       80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

آب آناناس   80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

آرد            250 گرم

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

آناناس     10 حلقه

روش تهیه كیك فنجانی با آناناس

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و لطیف شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. سپس وانیلین، ماست و آب آناناس را با مایه مخلوط كنید و بعد آرد و بیكینگ پودر را بیفزائید.

حالامایه فراهم كرده را در قالب‌های چربكرده مافین به قطر 7 سانتیمتر، بریزید و یك حلقه آناناس روی هر كدام قرار دهید. قالب‌ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا مافین بپزد و طلائی رنگ شود.

یادآوری: می‌توانید داخل قالب‌ها را با كپسول مخصوص مافین بپوشانید. در این صورت احتیاجی به چرب كردن قالب‌ها نیست.

 

برچسب ها: کیک، کیک فنجانی، روش تهیه کیک فنجانی، کیک آناناس، آموزش کیک فنجانی، کیک با آناناس، مواد لازم کیک با آناناس تعداد بازديد: 704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز