افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
آرد 225 گرم
بیكینگپودر یكو یكدوم قاشق چایخوری
پودر دارچین یكدوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل یكدوم قاشق چایخوری
شكر قهوهای روشن(Light brown sugar) 130 گرم
گردوی خردكرده 75 گرم
كدو حلوائی پخته و پوره كرده 120 گرم
موز پوستكنده و پورهكرده 2 عدد
تخممرغ همزده 2 عدد
روغن آفتابگردان 150 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
مواد لازم برای تهیه كرم
كره 50 گرم
پنیر خامهای 150 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
پودر شكر 120 گرم
روش تهیه كیك كدو حلوائی و موز
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالبی به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر، دارچین و زنجفیل را در كاسهای الك كنید. آنگاه شكر و گردو را به این مواد بیفزائید. سپس كدو، موز، تخممرغها و روغن را در كاسه دیگری بریزید و با هم مخلوط سازید.
حالا این مایه را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه فراهمكرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر بپزید. كیك را ده دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید كاملاً خنك شود. اینك كرم را روی كیك بمالید و كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.
روش تهیه كرم: كره، پنیر خامهای و وانیلین را با همزن برقی بزنید و بعد پودر شكر را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا كرم صاف و یكدست شود.
یادآوری: میتوانید مایه كیك را در قالبهای مافن دارای كپسول كاغذی، بریزید و پس از پختن و خنك شدن، با كدوهای فراهم كرده از خمیر مارسیپان بیارائید.