Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 26 مرداد 1404 - 15:59

2
آبان
كرم باواروآ

كرم باواروآ

زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شكر و وانیلین، با همزن برقی بزنید تا كرم‌رنگ شود. شیر را بجوشانید و به تدریج به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید.

سحر سامانی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

زرده تخم‌مرغ                  3 عدد

شكر                             100 گرم

وانیلین                         یك‌چهارم قاشق چایخوری

شیر                            250 میلی‌لیتر (1‌پیمانه)

پودر ژلاتین                   2 قاشق چایخوری

آب سرد                      60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

خامه صبحانه              150 گرم

 روش تهیه كرم باواروآ

زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شكر و وانیلین، با همزن برقی بزنید تا كرم‌رنگ شود. شیر را بجوشانید و به تدریج به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. حالا ژلاتین حلكرده را به مایه‌تخم‌مرغی بیفزائید و صبر كنید مخلوط فراهم‌كرده قدری خنك شود.

اكنون خامه را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود. 4 قالب به گنجایش 100 میلی‌لیتر را با روغن مایع چرب كنید و كرم را در آن بریزید و دست‌كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد. اینك كرم را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مرطوبی برگردانید و به دلخواه بیارائید و میل كنید.

یادآوری 1: می‌توانید كرم فراهم كرده را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و در سه ظرف جداگانه بریزید، آن‌گاه به یك قسمت 1 قاشق سوپخوری پودر كاكائو، به قسمت دیگر 1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری و به قسمت سوم 1 قاشق سوپخوری زعفران حلكرده اضافه نمائید تا كرم باواروآ را در سه رنگ و طعم داشته باشید.

یادآوری 2: برای برگرداندن كرم، ظرفی را از آب گرم پر كنید و كف قالب را چند ثانیه در آن نگه دارید. سپس به آرامی در ظرف مورد نظر برگردانید.

یادآوری 3: در اینجا روی كرم با ژله میوه تزئین شده است.

 نكات مهم

 برای حل كردن ژلاتین؛ ابتدا مقدار ذكر شده آب سرد را درون ظرف شیشه‌ای مناسبی بریزید، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و صبر كنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا كند. این كار حدود 1- 2 دقیقه طول می‌كشد. حالا ظرف را روی بخار آب جوش قرار دهید تا پودر ژلاتین به طور كامل در آب حل شود و محلول شفاف و یكدستی حاصل گردد، به این روش بن‌ماری می‌گویند. در این دسر احتیاجی به شیرین كردن و فرم دادن خامه نیست و می‌توانید از خامه‌ساده كه همان خامه صبحانه است استفاده نمائید. شیر را بسیار آرام و به‌تدریج به مخلوط زرده تخم‌مرغ و شكر اضافه كنید و در این فاصله مرتب مخلوط را با همزن برقی بزنید.

در غیر این صورت كرم شما می‌بُرد و بوی زرده تخم‌مرغ از آن به مشام خواهد رسید. در مرحله اول نیز زرده تخم‌مرغ و شكر را به حدی با همزن برقی بزنید تا كرم‌ رنگ و كشدار شود و حجم آن به وضوح دو برابر شود. این كار حدود 5-8 دقیقه طول می‌كشد.

 

برچسب ها: روش تهیه كرم باواروآ، آموزش کرم باواروآ، مواد لازم کرم باواروآ، کرم باواروآ، باوروآ، تهیه کرم باواروآ تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز