Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:41

1
آبان
بیسكویت شكری

بیسكویت شكری

در كاسه مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید. آن‌گاه آرد و پوست پرتقال را اضافه نمائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 40 عدد

كره                       160 گرم

پودر شكر              80 گرم

تخم‌مرغ                1 عدد

آرد                       270 گرم

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

شكر درشت برای روی بیسكویت به میزان لازم

پوست پرتقال رنده كرده برای روی بیسكویتبه میزان لازم

 روش تهیه بیسكویت شكری

در كاسه مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید. آن‌گاه آرد و پوست پرتقال را اضافه نمائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باوردنه به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید و با برشگر مستطیل شكل به ابعاد 5×7 سانتیمتر قالب بزنید. روی خمیرها شكر درشت و پوست پرتقال بپاشید و با فاصله در سینی بچینید.

اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت شکری، بیسکویت شکری، آموزش بیسکویت شکری، تهیه بیسکویت شکری، بیسکویت با شکر تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز