مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 18 عدد
كره نرم 150 گرم
شكر قهوهای روشن 150 گرم
آرد 200 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 3 عدد
اسانس بادام 1 قاشق چایخوری
مخلوط مغزهای خردكرده* 50 گرم
مخلوط میوههای خشك خردكرده* 75 گرم
* (گردو، بادام، پسته)
* (كشمش، قیسی، گلسهچری)
روش تهیه كیك فنجانی با میوه خشك
قالبهای مافن را با كپسول كاغذی بپوشانید. آنگاه كره، شكر قهوهای، آرد، بیكینگپودر، تخممرغها و اسانس بادام را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن، به مدت 1-2 دقیقه مواد را با هم مخلوط كنید. سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و به مدت 3-4 دقیقه به همزدن ادامه دهید تا مایه، صاف، یكدست و كرمی شود.
حالا مخلوط مغزها و میوههای خشك را به آن بیفزائید. مایه به دست آمده را به طور مساوی در كپسولهای كاغذی بریزید تا یكسوم از سر كپسولها خالی بماند.
قالبها را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه روی كیكها طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه كیكهای فنجانی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.