Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:24

1
آبان
كیك فنجانی با میوه خشك

كیك فنجانی با میوه خشك

قالب‌های مافن را با كپسول كاغذی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكر قهوه‌ای، آرد، بیكینگ‌پودر، تخم‌مرغ‌ها و اسانس بادام را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن، به مدت 1-2 دقیقه مواد را با هم مخلوط كنید.

مهدیس رحیمیان

 

 

مواد لازم برای 18 عدد

كره نرم                          150 گرم

شكر قهوه‌ای روشن         150 گرم

آرد                                200 گرم

بیكینگ‌پودر                    1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                        3 عدد

اسانس بادام                 1 قاشق چایخوری

مخلوط مغزهای خردكرده*  50 گرم

مخلوط میوه‌های خشك خردكرده* 75 گرم

* (گردو، بادام، پسته)

* (كشمش، قیسی، گلسه‌چری)

روش تهیه كیك فنجانی با میوه خشك

قالب‌های مافن را با كپسول كاغذی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكر قهوه‌ای، آرد، بیكینگ‌پودر، تخم‌مرغ‌ها و اسانس بادام را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن، به مدت 1-2 دقیقه مواد را با هم مخلوط كنید. سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و به مدت 3-4 دقیقه به همزدن ادامه دهید تا مایه، صاف، یكدست و كرمی شود.

حالا مخلوط مغزها و میوه‌های خشك را به آن بیفزائید. مایه به دست آمده را به طور مساوی در كپسول‌های كاغذی بریزید تا یك‌سوم از سر كپسول‌ها خالی بماند.

قالب‌ها را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه روی كیك‌ها طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه كیك‌های فنجانی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: کیک، کیک فنجانی، مواد لازم کیک فنجانی، آموزش کیک فنجانی، کیک با میوه خشک، کیک به شکل فنجان، کیک میوه خشک تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز