Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:19

15
آبان
كیك مرمری

كیك مرمری

كره و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید، شكر و وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی ‌یكی اضافه كنید و همزدن را ادامه دهید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 12 نفر

كره                             250 گرم

پنیر ماسكارپونه            250 گرم

شكر                           300 گرم

وانیلین                       یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                      4 عدد

آرد                            330 گرم

بیكینگ‌پودر                 دو و یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك                          یك پینچ

رنگ صورتی خوراكی    به میزان لازم

پودر كاكائو                  2 قاشق سوپخوری

شیر                          2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه كیك مرمری 

كره و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید، شكر و وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی ‌یكی اضافه كنید و همزدن را ادامه دهید. سپس آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط كنید و پس از الك كردن، به مایه بیفزائید.

حالا مایه را سه قسمت كنید و در سه كاسه جداگانه بریزید. به یك قسمت رنگ صورتی را بیفزائید و به قسمت دیگر مخلوط پودر كاكائو و شیر را اضافه كنید. قسمت دیگر را نیز ساده نگه دارید.

اینك به كمك قاشق بستنی هر سه رنگ مایه كیك را در قالب میان تهی چربكرده به گنجایش 5 پیمانه بریزید و با نوك چاقو رنگ‌های مختلف مایه كیك را قدری مخلوط كنید تا به شكل مرمری درآید. آن‌گاه كیك را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم شده با دمای180 درجه‌سانتیگراد بپزید و همینكه كیك خنك شد، روی دیس زیبائی بگذارید.

 

برچسب ها: کیک، روش تهیه كیك مرمری، کیک مرمری، آموزش کیک مرمری، مواد لازم کیک مرمری، تهیه کیک مرمری تعداد بازديد: 703 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز