افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 نفر
كره 250 گرم
پنیر ماسكارپونه 250 گرم
شكر 300 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 4 عدد
آرد 330 گرم
بیكینگپودر دو و یكچهارم قاشق چایخوری
نمك یك پینچ
رنگ صورتی خوراكی به میزان لازم
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه كیك مرمری
كره و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید، شكر و وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی اضافه كنید و همزدن را ادامه دهید. سپس آرد، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط كنید و پس از الك كردن، به مایه بیفزائید.
حالا مایه را سه قسمت كنید و در سه كاسه جداگانه بریزید. به یك قسمت رنگ صورتی را بیفزائید و به قسمت دیگر مخلوط پودر كاكائو و شیر را اضافه كنید. قسمت دیگر را نیز ساده نگه دارید.
اینك به كمك قاشق بستنی هر سه رنگ مایه كیك را در قالب میان تهی چربكرده به گنجایش 5 پیمانه بریزید و با نوك چاقو رنگهای مختلف مایه كیك را قدری مخلوط كنید تا به شكل مرمری درآید. آنگاه كیك را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم شده با دمای180 درجهسانتیگراد بپزید و همینكه كیك خنك شد، روی دیس زیبائی بگذارید.