Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 16:22

11
آبان
مارمالاد هویج و قیسی

مارمالاد هویج و قیسی

هویج را بپزید و قیسی را خرد كنید و به مدت 3 ساعت در آب بخیسانید. آن‌گاه هویج و قیسی را پوره كنید و همراه با شكر، آب پرتقال و آب در قابلمه‌ مناسبی بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مخلوط را بجوشانید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم

هویج                  1 كیلوگرم

قیسی                350 گرم

شكر                  1 كیلوگرم

آب پرتقال           350 میلی‌لیتر

آب                     200 میلی‌لیتر

 روش تهیه مارمالاد هویج و قیسی

هویج را بپزید و قیسی را خرد كنید و به مدت 3 ساعت در آب بخیسانید. آن‌گاه هویج و قیسی را پوره كنید و همراه با شكر، آب پرتقال و آب در قابلمه‌ مناسبی بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مخلوط را بجوشانید تا قوام آید و مارمالاد غلظت لازم را به دست آورد. اینك مارمالاد را در شیشه‌ی استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: مارمالاد، آموزش مارمالاد، مارمالاد هویج، مواد لازم مارمالاد، مارمالاد قیسی، مارمالاد با هویج، تهیه مارمالاد هویج تعداد بازديد: 979 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز