مریم امیری
مواد لازم
شلیل 400 گرم
هلو 400 گرم
زردآلو 400 گرم
آب 125 میلیلیتر
شكر 1 كیلوگرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه مارمالاد میوههای تابستانی
میوهها را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. آنگاه میوههای پخته را در صافی بریزید و عصاره میوه را جدا كنید. سپس شكر را به عصاره میوه بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
حالا پودر ژلاتین را در 3 قاشق سوپخوری آب حل كنید و درون مارمالاد بریزید. بعد از چند دقیقه، مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در شیشه استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.