Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 10:05

11
آبان
مارمالاد میوه‌های تابستانی

مارمالاد میوه‌های تابستانی

میوه‌ها را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. آن‌گاه میوه‌های پخته را در صافی بریزید و عصاره میوه را جدا كنید. سپس شكر را به عصاره میوه بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

مریم امیری

 

 

مواد لازم

شلیل                 400 گرم

هلو                    400 گرم

زردآلو                 400 گرم

آب                    125 میلی‌لیتر

شكر                 1 كیلوگرم

پودر ژلاتین         1 قاشق سوپخوری

آب                   3 قاشق سوپخوری

 روش تهیه مارمالاد میوه‌های تابستانی

میوه‌ها را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. آن‌گاه میوه‌های پخته را در صافی بریزید و عصاره میوه را جدا كنید. سپس شكر را به عصاره میوه بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

حالا پودر ژلاتین را در 3 قاشق سوپخوری آب حل كنید و درون مارمالاد بریزید. بعد از چند دقیقه، مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در شیشه استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: مارمالاد، آموزش مارمالاد، روش تهیه مارمالاد، مواد لازم مارمالاد، مارمالاد میوه، مارمالاد میوه تابستانی، مارمالاد با میوه تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز