Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 26 مرداد 1404 - 23:30

9
آبان
چرخ‌های پنیری

چرخ‌های پنیری

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذروغنی بپوشانید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 25×35 سانتیمتر و به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و سس گوجه‌فرنگی بمالید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 16 عدد

خمیر هزار ورق                        250 گرم

سس گوجه‌فرنگی                    15 میلی‌لیتر (1 قاشق سوپخوری)

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده       50 گرم

تخم‌مرغ همزده                       1 عدد

 روش تهیه چرخ‌های پنیری

 

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذروغنی بپوشانید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 25×35 سانتیمتر و به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و سس گوجه‌فرنگی بمالید. دقت كنید كه حدود یك سانتیمتر از لبه‌های خمیر به سس آغشته نشود!

سپس پنیر را بپاشید و لبه‌های خمیر را با تخم‌مرغ مرطوب كنید. اكنون خمیر را از طرف طول رول كنید و رویش تخم‌مرغ بمالید. حالا به كمك چاقوی تیزی خمیر را به عرض تقریبی یك سانتیمتر، ببرید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.

یادآوری: روش تهیه خمیرهزار ورق(هزارلا) در شماره 54 آشپزباشی بیان شده است. البته این خمیر به صورت آماده در فروشگاه‌های لوازم قنادی قابل دسترسی است.

 

برچسب ها: روش تهیه چرخ‌های پنیری، چرخ های پنیری، آموزش چرخ های پنیری، چرخ با پنیر، مواد لازم چرخ های پنیری، تهیه چرخ های پنیری، چرخ پنیری تعداد بازديد: 480 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز