افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 16 عدد
خمیر هزار ورق 250 گرم
سس گوجهفرنگی 15 میلیلیتر (1 قاشق سوپخوری)
پنیر چدار یا گودای رندهكرده 50 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
روش تهیه چرخهای پنیری
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذروغنی بپوشانید. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 25×35 سانتیمتر و به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و سس گوجهفرنگی بمالید. دقت كنید كه حدود یك سانتیمتر از لبههای خمیر به سس آغشته نشود!
سپس پنیر را بپاشید و لبههای خمیر را با تخممرغ مرطوب كنید. اكنون خمیر را از طرف طول رول كنید و رویش تخممرغ بمالید. حالا به كمك چاقوی تیزی خمیر را به عرض تقریبی یك سانتیمتر، ببرید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.
یادآوری: روش تهیه خمیرهزار ورق(هزارلا) در شماره 54 آشپزباشی بیان شده است. البته این خمیر به صورت آماده در فروشگاههای لوازم قنادی قابل دسترسی است.