Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 18 مرداد 1404 - 01:43

9
آبان
برش‌های میوه‌ای صبحانه

برش‌های میوه‌ای صبحانه

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع به ابعاد 20سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ای كه كاغذ از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 12 برش

مارمالاد سیب                       270 میلی‌لیتر

زردآلوی خشك و خردكرده       115 گرم

كشمش پلوئی                     115 گرم

شكر                                  50 گرم

تخمه آفتابگردان                   50 گرم

كنجد                                 50 گرم

جوی خردكرده                     75 گرم

آرد                                    75 گرم

پودر نارگیل                        50 گرم

تخم‌مرغ                            2 عدد

 روش تهیه برش‌های میوه‌ای صبحانه

 

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع به ابعاد 20سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ای كه كاغذ از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه مارمالاد سیب، زردآلو، كشمش، شكر، تخمه آفتابگردان، كنجد، جو، آرد، پودر نارگیل و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید، با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید.

رویش را صاف كنید و به مدت 25 دقیقه، در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مستطیل‌های كوچك ببرید و برای پذیرایی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: برش های میوه، روش تهیه برش های میوه، آموزش برش های میوه، برش های میوه ای، برش های میوه ای صبحانه، آشپزی با میوه تعداد بازديد: 617 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز