افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 12 برش
مارمالاد سیب 270 میلیلیتر
زردآلوی خشك و خردكرده 115 گرم
كشمش پلوئی 115 گرم
شكر 50 گرم
تخمه آفتابگردان 50 گرم
كنجد 50 گرم
جوی خردكرده 75 گرم
آرد 75 گرم
پودر نارگیل 50 گرم
تخممرغ 2 عدد
روش تهیه برشهای میوهای صبحانه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع به ابعاد 20سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونهای كه كاغذ از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه مارمالاد سیب، زردآلو، كشمش، شكر، تخمه آفتابگردان، كنجد، جو، آرد، پودر نارگیل و تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید، با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید.
رویش را صاف كنید و به مدت 25 دقیقه، در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مستطیلهای كوچك ببرید و برای پذیرایی در ظرف زیبائی بچینید.