Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:03

9
آبان
كِراسان فندق و شكلات

كِراسان فندق و شكلات

كره را دو قسمت كنید و هر قسمت را روی فویل بگذارید و به شكل مكعب 15 سانتیمتری درآورید. آن‌گاه مایه خمیر، یك‌چهارم پیمانه از شیر و دو قاشق چایخوری از آرد را در كاسه كوچكی بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 عدد

كره نرم                        250 گرم

مایه خمیر فوری            7 گرم (2 قاشق چایخوری)

شیر ولرم                    250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آرد                             525 گرم (سه‌و‌یك‌دوم پیمانه)

فندق آسیاب كرده        55 گرم

شكر ریز                     55 گرم

كره خرد كرده              60 گرم

تخم‌مرغ همزده           1 عدد

نوتلا                         80 گرم (یك سوم پیمانه)

پودر شكر                  به میزان لازم

مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ              1 عدد

آب                           1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه كِراسان فندق و شكلات 

كره را دو قسمت كنید و هر قسمت را روی فویل بگذارید و به شكل مكعب 15 سانتیمتری درآورید. آن‌گاه مایه خمیر، یك‌چهارم پیمانه از شیر و دو قاشق چایخوری از آرد را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس باقیمانده آرد را در كاسه بزرگی بریزید، باقیمانده شیر، فندق، شكر، كره ‌خرد كرده، تخم‌مرغ و مایه خمیر عمل آمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

آن‌گاه خمیر را از كاسه درآورید و روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر، كنار بگذارید تا حجمش دوبرابر شود. اكنون خمیر را به اندازه 20×50 سانتیمتر باز كنید و یكی از تكه‌های كره – كه دونیم كرده‌اید و روی فویل گذاشته‌اید - را وسط خمیر بگذارید و یك طرف آن را روی كره تا بزنید.

سپس تكه دیگر كره را روی خمیر تاخورده، كاملاً بالای كره زیرین بگذارید و طرف دیگر خمیر را روی آن تا بزنید. اینك لبه‌های خمیر را به كمك وردنه به هم بچسبانید و 30 دقیقه، در یخچال بگذارید. حال دوباره خمیر را به اندازه 20×50 سانتیمتر، باز كنید و سه‌ لا تا بزنید و دوباره به اندازه 20×50 سانتیمتر باز كنید و سه لا تا بزنید. خمیر را 30دقیقه در یخچال نگه دارید و دو دفعه دیگر خمیر را تا بزنید و هر بار 30 دقیقه در یخچال نگه ‌دارید.

اكنون خمیر را به اندازه 20×50 سانتیمتر باز كنید، لبه‌های آن را به كمك چاقوی تیزی بگیرید، خمیر را به 8 قسمت مساوی ببرید و وسط هر خمیر 2 قاشق چایخوری نوتلا بگذارید. اینك خمیر را از یك گوشه رول كنید و در سینی چربكرده شیرینی‌پزی بچینید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه، در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

حالا روی خمیرها از مخلوط مواد رویه بمالید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد، كاهش دهید و 10 دقیقه دیگر آن را بپزید. همینكه كراسان پخت و قدری طلائی‌رنگ شد، از فر در‌آورید و رویش پودر شكر بپاشید و گرم میل كنید.

روش تهیه مواد رویه: زرده تخم‌مرغ و آب را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه کراسان، کراسان فندق، کراسان شکلات، مواد لازم کراسان، آموزش کراسان فندق، تهیه کراسان شکلات، کراسان تعداد بازديد: 538 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز