اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 10 عدد
آرد 300 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
دارچین یكدوم قاشق چایخوری
شكرریز 75 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
كره آبكرده 60 گرم
دوغ بینمك 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شاهتوت 200 گرم
مواد لازم رویه
شكر ریز 2 قاشق سوپخوری
گردوی خردكرده 40 گرم
دارچین یكچهارم قاشق چایخوری
جوز هندی رندهكرده یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه مافن شاهتوت
قالب دهتائی مافن یا ده قالب به گنجایش تقریبی 80 میلیلیتر را چرب كنید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، دارچین و شكر را در كاسهای بریزید و مخلوط تخممرغ، كره و دوغ را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید. سپس شاهتوت را به مایه اضافه نمائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا مایه را در قالبها بریزید و مواد رویه را روی آنها بپاشید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه مافن را بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: میل كردن این مافن چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب است.