شيرينی با پنير خامهای
مواد لازم برای 32 عدد
كره.....................................225 گرم
پنیر خامهای.........................225 گرم
شكر.....................................10 گرم
آرد .....................................225 گرم
مواد لازم رویه:
سفیده تخممرغ ...............................1 عدد
شكر.............................................به میزان لازم
مواد لازم میانی:
گردو خردكرده ...............................115 گرم
شكر قهوهای.................................75 گرم
پودر دارچین...................................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
كره، پنیر خامهای و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد را روی آن الك و مخلوط كنید تا به صورت خمیر درآید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم كنید. اكنون هر قسمت از خمیر را در كاغذ روغنی قرار دهید و دستكم به مدت نیمساعت در یخچال نگه دارید. حالا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون هر تكه از خمیر را با وردنه، به قطر 28 سانتیمتر باز كنید و روی خمیر را با قلممو، سفیده تخممرغ بمالید. اینك با چاقوی تیز، خمیر را به 16 مثلث ببرید و رویشان قدری مواد میانی بگذارید. حالا هر مثلث را از قسمت قاعده رول كنید و با فاصله، در سینی بچینید. بعد با قلممو، باقیمانده سفیده تخممرغ را روی خمیرها بمالید و شكر بپاشید. اینك به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی شیرینیها طلائی رنگ شود، ان را در فر بپزید. آنگاه روی پنجره سیمی خنك كنید. و برای پذیرایی، در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.