Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:53

4
تیر
بُكـاج

بُكـاج

طرز تهیه بُكـاج

بُكـاج

 

 

مواد لازم

 

خمیر هزار لا (میل فوی)...........................500گرم

روغن جامد آبكرده..................................به میزان لازم

مواد لازم میانی:

مغز گردو یا بادام هندی یا پسته ..............250گرم

پودر شكر.............................................100 گرم

مواد لازم برای تهیه شربت:

شكر ..................................................250 گرم

آب  ..................................................  125 میلی‌لیتر

جوهرلیمو  .........................................یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 4 میلیمتر باز كنید و مربع‌های 4 سانتیمتری از آن ببرید. آن‌گاه هربار به اندازه یك‌دوم قاشق‌چایخوری از مخلوط مواد میانی، وسط خمیر‌ها بگذارید و چهارگوشه آن را به طرف مركز جمع كنید و قدری بفشارید. حالا خمیرهای فراهم كرده را در سینی چربكرده، كنار هم بچینید و رویشان قدری روغن بمالید. اكنون سینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180‌درجه سانتیگراد، بگذارید و شیرینی را بپزید. حال سینی را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، نیمی از شربت را رویش بریزید و آن را بپوشانید. پس از 8 ساعت باقیمانده شربت را روی شیرینی بریزید و دوباره روی آن را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید.

روش تهیه شربت: شكر، آب و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را بجوشانید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.

یادآوری: می‌‌توانید خمیر هزارلا را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بُكـاج تعداد بازديد: 538 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز