Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 12:28

1
آذر
كیك فنجانی موكا

كیك فنجانی موكا

تخم‌مرغ، شكر قهوه‌ای و كره را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید. آن‌گاه پودر قهوه را در آب جوش حل كنید و به آن بیفزائید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای تهیه 12 عدد

تخم‌مرغ                       1 عدد

شكر قهوه‌ای               140 گرم

كره                           100 گرم

پودر قهوه فوری           2 قاشق سوپخوری

آب جوش                   2 قاشق سوپخوری

پودر كاكائو                 1 قاشق سوپخوری

آرد                           250 گرم

بیكینگ پودر              1 قاشق چایخوری

شیر                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روش تهیه كیك فنجانی موكا

تخم‌مرغ، شكر قهوه‌ای و كره را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید. آن‌گاه پودر قهوه را در آب جوش حل كنید و به آن بیفزائید. سپس پودر كاكائو را با آرد و بیكینگ پودر مخلوط و الك نمائید و همراه با شیر، كم‌كم به مایه اضافه كنید.

مایه را در قالب‌های كوچك فنجانی بریزید، به طوری كه یك‌سوم از حجم قالب خالی بماند. اكنون فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و كیك‌های فنجانی را به مدت20 تا 30 دقیقه در فر بپزید. بعد از پختن و سرد شدن، روی كیك‌ها را برش دهید و با خامه شكلاتی بیارائید و میل نمائید.

 

برچسب ها: کیک فنجانی، روش تهیه کیک فنجانی، آموزش کیک فنجانی، تهیه کیک فنجانی، کیک فنجانی موکا، کیک موکا تعداد بازديد: 592 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز