Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:39

2
خرداد
اسلايـس با مارمالاد

اسلايـس با مارمالاد

طرز تهیه اسلايـس با مارمالاد

اسلايـس با مارمالاد

 

 

مواد لازم برای 24 برش

 

 

آرد.....................................................350 گرم

كره....................................................200 گرم

شكر قهوه‌ای.......................................150 گرم

بیكینگ پودر........................................2 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ زده شده  .............................1 عدد

خامه ساده ......................................120 میلی‌لیتر

گردوی خردكرده................................50 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شهد...........50 گرم

مارمالاد پرتقال ................................90 میلی‌لیتر

آب پرتقال .....................................1-2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب 20×30 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، كره و شكر را در كاسه‌ای مخلوط سازید. سپس نیمی از آن را در قالب پهن كنید و بفشارید. آن‌گاه 15 دقیقه در فر بپزید تا كمی طلائی رنگ شود. بعد آن را خنك كنید. اینك مواد میانی را رویش قرار دهید و آن را صاف كنید. حالا به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی كه ببندد و طلائی رنگ شود، آن را در فر بپزید. سپس نیمی از مارمالاد و آب پرتقال را در كاسه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید و روی شیرینی پخته بدهید. پس از آن كه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مربع برش بزنید.

روش تهیه‌ مواد میانی: باقیمانده مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر، تخم‌مرغ، خامه، گردو، مربای پوست پرتقال و باقیمانده مارمالاد را، با هم مخلوط كنید.

 

نكات خواندنی

 

برای تهیه مارمالاد پرتقال: 1 كیلوگرم فیله پرتقال را در قابلمه لعابی بریزید و همراه با 5/1 كیلوگرم شكر روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 2 ساعت بجوشانید تا كمی قوام آید. اكنون 1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را روی یك دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر) آب پرتقال بپاشید و به طریق بن ماری حل كنید و همراه با 1 قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده كرده به مارمالاد بیفزایید. آنگاه بعد از یكی دو جوش، از روی اجاق بردارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايـس با مارمالاد تعداد بازديد: 571 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز