افسانه ظروفی
مواد لازم برای 24 عدد
آرد 200 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
كره نرم 200 گرم
شكر 180 گرم
تخممرغ 4 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
قهوه فوری 10 گرم
آب جوش یكچهارم پیمانه
گردوی خردكرده 125 گرم
روش تهیه كاپ كیك قهوه و گردو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آنگاه آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید.
سپس كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون وانیلین و نیمی از آرد را به مایه اضافه كنید. اینك قهوه را در آب جوش حل كنید و همراه با باقیمانده آرد به مایه اضافه كنید و گردو را درون مایه بریزید.
حال مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیكها خنك شدند رویشان را با كرم قهوه و شكلات بیارائید.
یادآوری: برای تهیه كرم قهوه، 200 گرم خامه فرم گرفته را با یك قاشق سوپخوری قهوه فوری مخلوط كنید و قدری با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد.