Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:01

1
آذر
كیك لیمو با تزئین زر ورق شكلاتی

كیك لیمو با تزئین زر ورق شكلاتی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالبی به قطر 16 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید و كنار بگذارید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد                     180 گرم

بیكینگ‌پودر         یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره نرم             125 گرم

شكر                 125 گرم

پوست لیموی رنده كرده1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ           3 عدد

خامه ساده      100 گرم

كرم لیمو         حدود 150 گرم

خامه فرم گرفته حدود 150 گرم

 

روش تهیه كیك لیمو با تزئین زر ورق شكلاتی 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالبی به قطر 16 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید و كنار بگذارید.

سپس كره، شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و پس از هر بار افزودن، آن را با همزن بزنید. اكنون نیمی از خامه و نیمی از آرد را به مایه اضافه كنید و بعد باقیمانده آرد و خامه را درون مایه بریزید و آن را در قالب ریخته صاف كنید.

حالا قالب رادر فر بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، كیك را بپزید. كیك را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد روی پنجره سیمی برگردانید تا كاملاً خنك شود. اینك رو و اطراف كیك را با كرم لیمو بپوشانید و در صورت دلخواه با زرورق شكلاتی بیارائید.

روش تهیه كرم لیمو: 1 قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده كرده را با 4 قاشق سوپخوری آب لیمو، 50 گرم شكر، 4 قاشق چایخوری آرد ذرت و یك دوم پیمانه آب، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا كرم بجوشد و قدری غلیظ شود.

آن‌گاه آن را از روی حرارت بردارید و 15 گرم كره به آن بیفزائید.

روش آماده كردن زرورق شكلاتی دور كیك: برای تهیه كمربند شكلاتی اطراف كیك، ابتدا زرورق دلخواه‌تان را انتخاب كنید و بعد به اندازه محیط و ارتفاع كیك، آن را ببرید.

برای این كار از یك صفحه فلزی و كاتر بهره بگیرید. آن‌گاه حدود 200 گرم شكلات سفید یا سیاه را به روش بن‌ماری آب كنید و روی زرورق بمالید. همین كه شكلات قدری خودش را گرفت، زرورق را بردارید و دور كیك ببندید.

سپس كیك را به مدت 15 دقیقه، در فریزر بگذارید تا شكلات كاملاً ببندد و طرح زرورق روی آن منتقل شود. حالا زرورق را از شكلات جدا كنید.

 

برچسب ها: کیک لیمو، روش تهیه کیک لیمو، آموزش تزئین کیک لیمو، مواد لازم کیک لیمو، تهیه کیک لیمو، تزئین کیک لیمو تعداد بازديد: 549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز