Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 - 22:53

9
آذر
سوهان كنجدی

سوهان كنجدی

همه مواد را در كاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم

عسل                  100 گرم

پودر شكر            250 گرم

كره                    125 گرم

سفیده تخم‌مرغ   1 عدد

كنجد                380 گرم

 

روش تهیه

همه مواد را در كاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. آن‌گاه مایه به دست آمده را در كیسه‌ شیرینی‌پزی، دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار به اندازه فندق از این مایه روی سینی چربكرده، بگذارید.

سپس سینی را در فر گرم ‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 5-10 دقیقه، سوهان را بپزید. حال سینی را از فر درآورید و قبل از اینكه سوهان كنجدی خنك شود، آن را از سینی جدا كنید و در ظرف زیبای پذیرائی بچینید.

 

برچسب ها: سوهان، سوهان كنجدی، روش تهیه سوهان كنجدی، آموزش سوهان كنجدی، سوهان با کنجد تعداد بازديد: 662 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز