سعید بابارحیمی
مواد لازم
عسل 100 گرم
پودر شكر 250 گرم
كره 125 گرم
سفیده تخممرغ 1 عدد
كنجد 380 گرم
روش تهیه
همه مواد را در كاسهای بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. آنگاه مایه به دست آمده را در كیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار به اندازه فندق از این مایه روی سینی چربكرده، بگذارید.
سپس سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 5-10 دقیقه، سوهان را بپزید. حال سینی را از فر درآورید و قبل از اینكه سوهان كنجدی خنك شود، آن را از سینی جدا كنید و در ظرف زیبای پذیرائی بچینید.