ساق عروس پيچی
مواد لازم خمیر كرهای
تخممرغ ...................................1 عدد
روغن مایع................................1 قاشق سوپخوری
وانیلین...................................یكچهارم قاشق چایخوری
آب ........................................150 میلیلیتر
نمك......................................یك پینچ
جوهر لیمو ............................یك دوم قاشق چایخوری
آرد.......................................300 گرم
روغن جامد ........................150 گرم
مواد لازم خمیر شیرین:
روغن جامد................................100 گرم
پودر شكر .................................60 گرم
آرد ........................................100 گرم
آرد نخودچی.............................50 گرم
وانیلین..................................یكچهارم قاشق چایخوری
زعفران تروند حلكرده...............یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه
ابتدا همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط كنید و در آخر آرد را بیفزائید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه روی خمیر را بپوشانید و نیمساعت استراحت دهید. سپس روغن جامد را وسط خمیر بگذارید و با وردنه باز كنید. حالا خمیر شیرین را وسط خمیر كرهای بگذارید و 6 لا، تا بزنید. اكنون نیمساعت به خمیر استراحت دهید و سه بار دیگر شش لا تا بزنید. اینك خمیر را باز كنید و نوارهایی از آن ببرید و بتابانید. خمیرها را در سینی بچینید و رویشان شكر بپاشید. اینك سینی را در فر گرمشده با دمای 220درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، شیرینی را بپزید.
روش تهیه خمیر شیرین: روغن جامد و پودر شكر را مخلوط كنید. با همزن برقی بزنید تا یكدست شود. اكنون اردها، وانیلین و زعفران تروند كه عطر و طعم مناسبی به شیرینی میدهد را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.