افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 عدد كاپ كیك
تخممرغ 3 عدد
كره نرم 200 گرم
شكر ریز 180 گرم
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آرد 225 گرم
بیكینگپودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شكلات سیاه خردكرده 100 گرم
پشمك به میزان لازم
پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم كرم پرتقال
پوست پرتقال رندهكرده 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شكر 100 گرم
آرد ذرت 30 گرم
كره 30 گرم
روش تهیه
قالب 12 تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. تخممرغها، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن گاه شیر و مخلوط آرد، بیكینگ پودر و وانیلین را به طور یك در میان به مایه بیفزائید و با سرعت متوسط همزن برقی، فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سپس شكلات را به آن بیفزائید، مایه به دست آمده را در كپسولهای كاغذی مخصوص بریزید و یك سوم از سر كپسولها را خالی بگذارید. حالا قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، كیكها را بپزید.
كیكها را روی پنجره سیمی بگذارید و صبر كنید تا كاملاً خنك شوند. اكنون كرم پرتقال را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر، بریزید و آن را در وسط كیكها تزریق كنید. سپس رویشان را با كرم گاناش بپوشانید و با پشمك بیارائید و پودر كاكائو بپاشید.اینك كیكها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم پرتقال: پوست و آب پرتقال را همراه با آب و شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه قدری از این مایه را با آرد ذرت مخلوط كنید و بعد آن را به همه مایه بیفزائید. حالا پیوسته كرم را هم بزنید تا غلیظ شود و كره را به آن بیفزائید. اكنون روی كرم را بپوشانید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.
یادآوری: برای تهیه كرم گاناش؛ 200 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه 300 گرم شكلات شیری رندهكرده را به خامه بیفزائید و هم بزنید تا شكلات حل شود. حالا كرم گاناش را به ظرف بزرگتری منتقل كنید، رویش را بپوشانید و پس از خنك شدن، در یخچال نگهدارید تا سفت شود. سپس آن را با همزن برقی بزنید تا قدری رنگش روشن شود و بعد مصرف كنید.