Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 15:13

24
بهمن
مافین‌های انگلیسی

مافین‌های انگلیسی

روش تهیه مافین‌های انگلیسی

 لیلا آیانی صفت 

 

 

 

مواد لازم مافین‌های انگلیسی

برای 15 عدد

 پودر مایه‌خمیر                       7 گرم (1 قاشق چایخوری)

شكر                                    1 قاشق سوپخوری

آرد                                      1 قاشق سوپخوری

آب ولرم                               60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

نمك                                   1 قاشق چایخوری

آرد                                     650 گرم

شیر                                  330 میلی‌لیتر (یك و یك‌سوم پیمانه)

تخم‌مرغ                             1 عدد

كره‌ی نرم                           40 گرم

 روش تهیه مافین‌های انگلیسی

مایه‌خمیر، شكر، یک قاشق سوپخوری آرد و آب را در كاسه‌‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی، به مدت تقریبی 10 دقیقه قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه، آرد و نمك را در كاسه‌‌ دیگری بریزید، وسط مواد را گود كنید و شیر، تخم‌مرغ، كره و مایه‌خمیر عمل‌آمده را اضافه كنید.

سپس مواد را كاملاً با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را خیلی خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ چربكرده‌ای بگذارید و رویش را بپوشانید و به مدت 5/1 ساعت كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر بازكنید و با برشگر گرد، به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید و تكه‌های خمیر را با فاصله در سینی چربكرده قرار دهید.

روی خمیرها را بپوشانید و 10-15 دقیقه صبركنید تا دوباره خمیر حجیم شود. حالا سینی را در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 210 درجه‌ سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قراردهید تا نان‌ها بپزند و طلائی‌رنگ شوند.

 

برچسب ها: مافین‌های انگلیسی، آموزش مافين، روش تهيه مافين، مواد لازم مافين، آشپزي با مافين تعداد بازديد: 656 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز