لیلا آیانی صفت
مواد لازم مافینهای انگلیسی
برای 15 عدد
پودر مایهخمیر 7 گرم (1 قاشق چایخوری)
شكر 1 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
نمك 1 قاشق چایخوری
آرد 650 گرم
شیر 330 میلیلیتر (یك و یكسوم پیمانه)
تخممرغ 1 عدد
كرهی نرم 40 گرم
روش تهیه مافینهای انگلیسی
مایهخمیر، شكر، یک قاشق سوپخوری آرد و آب را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی، به مدت تقریبی 10 دقیقه قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه، آرد و نمك را در كاسه دیگری بریزید، وسط مواد را گود كنید و شیر، تخممرغ، كره و مایهخمیر عملآمده را اضافه كنید.
سپس مواد را كاملاً با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را خیلی خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكردهای بگذارید و رویش را بپوشانید و به مدت 5/1 ساعت كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر بازكنید و با برشگر گرد، به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید و تكههای خمیر را با فاصله در سینی چربكرده قرار دهید.
روی خمیرها را بپوشانید و 10-15 دقیقه صبركنید تا دوباره خمیر حجیم شود. حالا سینی را در فر (تاون) گرمشده با دمای 210 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قراردهید تا نانها بپزند و طلائیرنگ شوند.