لیلا كردبچه
مواد لازم
آرد یك و سهچهارم پیمانه
پودر كاكائو یكدوم پیمانه
بیكینگپودر یك و یكچهارم قاشق چایخوری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
كره 180 گرم
شكر دو سوم پیمانه
شكر قهوهای دو سوم پیمانه
تخممرغ درشت 2 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شیر یك و یكدوم پیمانه
مواد لازم برای تهیه كرم گاناش
خامه صبحانه 250 میلیلیتر (یك پیمانه)
شكلات سیاه 300 گرم
اسانس دلخواه 2 قطره
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كف قالب مورد نظر را با كاغذ روغنی بپوشانید و آن را چرب كنید. آرد، پودر كاكائو، بیكینگپودر و نمك را الك كنید و در كاسهای بریزید. آنگاه كره و هر دو شكر را در كاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود.
سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و بعد وانیلین را اضافه و مخلوط كنید. حالا مواد خشك و شیر را كمكم بیفزائید و مایه را به آرامی، هم بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون مایه را در قالب بریزید و به مدت 25- 30 دقیقه، در فر بپزید.
پس از 5 دقیقه، كیك را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شود. اینك روی آن گاناش بریزید و به كمك كاردك موجدار كنید و با شكلات بیارائید.
روش تهیه كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را بیفزائید.