Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:04

7
اسفند
شيريـنی پرنسس بريجيت

شيريـنی پرنسس بريجيت

طرز تهیه شيريـنی پرنسس بريجيت

شيريـنی پرنسس بريجيت

 

 

مواد لازم برای حدود 60 عدد

 

 

آرد...............................................200 گرم

پودر شكر ....................................200 گرم

نمك .........................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت......................................2 قاشق چایخوری

روغن كانولا یا ذرت.....................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

وانیلین.....................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی برشته و آسیاب كرده.........60 گرم

 

 

روش تهیه

 

آرد، یك‌چهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه روغن را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس باقیمانده‌ی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از 5 دقیقه، شیرینی‌ها را در باقیمانده‌ی پودر شكر بلغتانید. همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایه‌ی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینی‌ها را در بر بگیرد. اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.

یادآوری 1: این شیرینی سنتی متعلق به روسیه است.

یادآوری 2: خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف می‌شود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.

یادآوری 3: سینی را اصلاً چرب نكنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيريـنی پرنسس بريجيت تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز