پرسش و پاسخ شيرينی پزی
علت پودر شدن خمیر مارسیپان هنگام آماده سازی چیست؟
چنانچه بادام مورد استفاده در خمیر مارسیپان، درشت باشد و یا خمیر كیفیت خوبی نداشته باشد، خمیر مارسیپان انسجام لازم را نخواهد داشت!
لطفاً یك دستور كلی برای تهیهی آگارآگار بیان كنید.
یك چهارم قاشق چایخوری پودر آگارآگار را همراه با 50 گرم شكر و یك دوم پیمانه آب، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.
اگر بخواهیم مقدار زیادی آرد را در مدت زمان طولانی نگه داریم چگونه باید عمل كنیم؟
كافی است كه محل نگهداری آرد خشك و خنك باشد.
آیا میتوان در تهیه كیكها به جای كره از روغن مایع استفاده كرد؟
نمیتوانیم، این دو ماده را جایگزین یكدیگر كنیم. اما چنانچه مایل به استفاده از روغن مایع در كیك باشید، دستورالعملهای مختلف و زیادی در این زمینه وجود دارد.
آیا درجه حرارت فر با توستر متفاوت است؟
فر وسیلهای است برای پختن انواع خوراك، كیك و شیرینی، حال آنكه دستگاه توستر برای برشته كردن نان طراحی و ساخته شده است! بنابراین هیچ مقایسهای بین این دو دستگاه وجود ندارد.
آیا میتوان در تهیهی خامهی فرم گرفته كمی از سفیدهی تخممرغ استفاده كرد؟
نیازی به افزودن آن نیست.
روش فریز كردن توت فرنگی را توضیح دهید؟
از توت فرنگیهای بسیار مرغوب، تازه و سفت استفاده كنید و پس از شستن و خشك كردن، لابهلای آن شكر بپاشید تا به هم نچسبند. سپس آن را در ظرفهای مخصوص فریزر بستهبندی كنید.
شكلات مارس چه نوع شكلاتی است؟
شكلات مارس نام شكلاتی است كه مواد میانی آن از كارامل تشكیل شده است.
بهترین روش برای برشته كردن مغزها چیست؟
هم میتوانیم آنها را در سینی بریزیم و در فر برشته كنیم و یا آنها را در تابهای بریزیم و روی اجاق تفت دهیم.
علت چسبیدن نان رولت پس از پختن و رول كردن چیست؟ راه چاره را توضیح دهید.
دلیل چسبیدن نان رولت به كاغذ، نپختن آن به اندازهی كافی است! تنها راه چاره پخت مناسب نان رولت میباشد.