مریم امیری
مواد لازم برای 10 نفر
بیسكویت آسیابكرده 350 گرم
كره آبكرده 100 گرم
شكلات آبكرده 70 گرم
پنیر خامهای 400 گرم
پودر شكر 150 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
خامه فرمگرفته 250 گرم
گردوی آسیاب كرده 50 گرم
خرمالوی رسیده 150 گرم
پودر ژلاتین یك و یكدوم قاشق سوپخوری
آب سرد 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
روش تهیه
بیسكویت را با كره و شكلات آبكرده مخلوط كنید. بعد آن را كف قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر پرسكنید و نیمساعت در یخچال قرار دهید. سپس پنیر خامهای را با پودر شكر و وانیلین، با همزن برقی بزنید. آنگاه خامه فرمگرفته، گردو و خرمالوی پوره كرده را بیفزائید و مخلوطكنید.
حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به مایه اضافهكنید. كمی آن را هم بزنید تا خوب مخلوط شود. آنگاه مایه را در قالب، روی بیسكویت بریزید و یكشب در یخچال نگهدارید. سپس چیزكیك را از قالب جدا سازید و با خرمالو بیارائید.