افسانه اسفندیاری
مواد لازم كيك يزدی
برای 14 عدد
شكر 200 گرم
تخممرغ 3 عدد
ماست 150 گرم
روغن مایع 175 میلیلیتر
آرد 300 گرم
بیكینگپودر یك قاشق چایخوری
هل سبز ساییده یك قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كيك يزدی
فر را با دمای 220 درجهی سانتیگراد، گرم كنید. كپسولهای كاغذی كیك یزدی را در قالبهای آن، قرار دهید. در ظرف مناسبی، شكر، تخممرغها، ماست و روغن مایع را با همزن برقی، بزنید تا دانههای شكر حل شود. سپس در ظرف دیگری، آرد، بیكینگپودر و هل را با هم مخلوط و الك كنید. حالا این مواد را كمكم به مایه بیفزائید و مخلوط كنید و دو سوم از قالبها را با این مایه پر كنید. اكنون قاشقی را در روغن مایع و سپس در وسط مایهی كیكها، فرو كنید و به مدت 10 دقیقه، در فر بپزید. بعد دمای فر را به 180 درجهی سانتیگراد، كاهش دهید و 15 دقیقهی دیگر، بپزید. سپس كیكها را روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا خنك شود و بعد رویشان پودر پسته بپاشید.