مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 12 نفر
كره 125 گرم
شكر قهوهای 140 گرم
تخممرغ 2 عدد
گردوی خردكرده 75 گرم
خامه 125 گرم
پوست پرتقال رندهكرده 2 قاشق چایخوری
آرد 180 گرم
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
آبپرتقال 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
مواد لازم برای تزیین
مارمالاد پرتقال 100 گرم
پوست پرتقال گلسه كرده به میزان لازم
روش تهیه
قالب لوف 13 × 23 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، گرم كنید. كره و شكر را با همزن برقی، بهمدت 3 دقیقه بزنید. بعد تخممرغها را تكتك بیفزائید و پس از افزودن هر تخممرغ، یك دقیقه هم بزنید. گردو و خامه را نیز بیفزائید.
پوست پرتقال رندهكرده، آرد، بیكینگ پودر و دارچین را نیز با هم مخلوط نمائید و همراه با آبپرتقال به مایه اضافهكنید و با لیسك، به آرامی مخلوط سازید. اینك مایه را درون قالب بریزید و بهمدت 1 ساعت در فر (تاون) بپزید. كیك را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب خارجنمائید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون مارمالاد را گرم كنید و روی كیك بدهید. سپس با پرتقال گلسه كرده روی آن را بیارائید.