Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:44

4
دی
پرسش و پاسـخ شيريني پزی

پرسش و پاسـخ شيريني پزی

پرسش و پاسـخ شيريني پزی

پرسش و پاسـخ شيريني پزی

 

 

دلیل سفت شدن بیسكویت چیست؟

چنانچه خمیر بیسكویت را زیاد ورز دهیم، بیسكویت سفت می‌شود.

 

 

آیا به جای كاغذ روغنی می‌توان از كاغذ كاهی برای تهیه شیرینی استفاده كرد؟

خیر، كاغذ روغنی موجب نچسبیدن خمیر شیرینی به كاغذ، می‌شود.

 

 

چه كنیم تا شكلات براقی داشته باشیم؟

اگر از قالب‌های مخصوص شكلات استفاده كنیم و آن را در فریزر قرار دهیم، شكلات براقی خواهیم داشت.

 

 

علت ایجاد حفره‌های ریز در هنگام تهیه كرم كارامل چیست؟

اگر مایه‌ی كرم كارامل را بیش از حد هم بزنیم، هوای بیشتری وارد آن می‌شود و كرم پس از پختن حفره حفره می‌شود. همچنین اگر حرارت فر زیاد باشد و یا مدت زمان پخت بیشتر از حد لازم شود، كرم لطافت خود را از دست می‌دهد و حفره‌هایی در آن بوجود می‌آید.

 

 

تفاوت ورق ژلاتین و پودر ژلاتین در چیست، آیا در تهیه دسر نیز تفاوتی ایجاد می‌كند؟

ورق ژلاتین شفاف‌تر از پودر ژلاتین است ولی در تهیه‌ی دسر هیچ تفاوتی بین پودر ژلاتین و ورق ژلاتین وجود ندارد.

 

 

تفاوت پن‌كیك و كرپ در چیست. لطفاً توضیح دهید.

پن‌كیك ضخیم‌تر از كرپ است و معمولاً در تهیه‌ی مایه‌ی پن كیك، سفیده‌ی تخم‌مرغ را جداگانه می‌زنیم و بعد به مواد دیگر اضافه می‌كنیم كه همین كار موجب پف كردن و ضخیم‌تر شدن پن كیك می‌شود. در حالیكه برای تهیه‌ی كرپ، همه‌ی مواد را در كاسه‌ای می‌ریزیم و با همزن می‌زنیم.

 

 

آیا به جای میوه گلسه در تهیه كیك‌ها، شیرینی‌ها و دسرها می‌توان از ماده دیگری استفاده كرد؟

می‌توانیم به جای میوه‌ی‌گلسه شده، از مربای همان میوه كه شربتش را كاملاً گرفته‌ایم، بهره بگیریم.

 

 

چه كنیم تا نان پیتا دو لایه شود.

برای تهیه‌ی نان پیتا، می‌باید فر را از قبل داغ كنیم و هنگام باز كردن خمیر با وردنه، دقت كنیم خمیر سوراخ نشود و آن را خیلی نازك باز كنیم.

 

 

منظور از اسموتی چیست و تفاوت آن با نوشیدنی‌های دیگر چیست؟

اسموتی، نوعی نوشیدنی غلیظ است كه تفاوت آن با دیگر نوشیدنی‌ها همچون آب‌میوه در غلظت آن است. همچنین در تهیه‌ی اسموتی معمولاً از بستنی هم استفاده می‌شود.

 

 

علت پهن شدن شیرینی بهشتی در فر چیست؟

چنانچه روغن خمیر شیرینی بیشتر از حد لازم باشد، شیرینی شكل خود را از دست می‌دهد و پهن می‌شود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پرسش و پاسـخ شيريني پزی تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز