كيك نارنگی
مـواد لازم بـرای 4 نفر
تخممرغ...................................................3 عدد
شكر...................................................110 گرم
آرد......................................................75 گرم
كرهی آبكرده ......................................30 گرم
شیر ...............................................250 میلیلیتر
پوست پرتقال رندهكرده...........................1 قاشق چایخوری
پوست نارنگی رندهكرده ........................1 قاشق چایخوری
آب نارنگی..........................................80 میلیلیتر
شكر اضافی.....................................110 گرم
روش تهیه
چهار ظرف نسوز به گنجایش 250 میلیلیتر را چرب كنید. آنگاه زردهی تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. بعد آرد، كره، شیر، پوست پرتقال، پوست و آب نارنگی را به آن بیفزائید. سپس سفیدهی تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و شكر اضافی را كمكم به آن بیفزائید. حال سفیدههای زده شده را در دو مرحله به مایه اضافه كنید و آن را در ظرفهای نسوز آماده كرده بریزید. اكنون آنها را در قالب گودی بچینید و قالب را تا نیمهی ظرفها از آب جوش پر كنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فرم گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار دهید تا كیكها بپزند و طلائی رنگ شوند. هنگام مصرف قدری پودر قند رویشان بپاشید.