ميكادو
مواد لازم برای حدود 30 برش
كرهی نرم ...............................................100 گرم
وانیل......................................................یكچهارم قاشق چایخوری
پودر شكر..................................................55 گرم
شكلات شیری.........................................200 گرم
پودر كاكائو................................................30 گرم
شیر ........................................................45 میلیلیتر (3 قاشق سوپخوری)
بادام یا فندق برشته و پودركرده .................115 گرم
بیسكویت پودركرده ..................................115 گرم
نان میكادو به ابعاد 25×30سانتیمتر ............به میزان لازم
شكلات آبكرده.......................................100 گرم
پودر پسته برای تزئین ..........................به میزان لازم
روش تهیه
در ظرف مناسبی كره، وانیل و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه در ظرف دیگری شكلات، پودر كاكائو و شیر را به روش بنماری آب كنید. سپس مخلوط شكلات را به كره بیفزائید و بعد پودر بادام و بیسكویت را بیفزائید و مواد را خوب مخلوط نمائید. اكنون قدری از این مایه را روی نان میكادو به ضخامت یك میلیمتر به طور یكنواخت پهن و صاف كنید. حال روی آن یك نان دیگر قرار دهید و آرام فشار دهید تا دو لایه به هم بچسبد. اینك دوباره روی نان را با مایهی فراهم كرده بپوشانید و رویش نان بگذارید، این كار را تكرار كنید تا ضخامت شیرینی به اندازهی دلخواه درآید. در آخر روی میكادو را با شكلات آبكرده – 100 گرم- بپوشانید و با پودر پسته تزئین كنید. اكنون شیرینی را به مدت 1 ساعت در یخچال نگهدارید و بعد آن را به شكل دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.