Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:33

4
دی
كيك گلابی

كيك گلابی

طرز تهیه كيك گلابی

كيك گلابی

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

 

 

گلابی پوست كنده و ورقه‌ای خردكرده  .............................حدود 500 گرم

آبلیمو .......................................................................1 قاشق سوپخوری

آرد............................................................................200 گرم

دارچین....................................................................1 قاشق سوپخوری

بیكینگ پودر ............................................................یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك .....................................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ درشت......................................................3 عدد

شكر ..................................................................180 گرم

كره‌ی آبكرده.........................................................125 گرم

كره‌ی سرد و خردكرده..............................................3 قاشق سوپخوری

شیر.....................................................................90 میلی‌لیتر (حدود یك سوم پیمانه)

 

 

روش تهیه

 

گلابی‌ها را در كاسه‌ای بریزید و آبلیمو را رویشان بپاشید تا سیاه نشود. آن‌گاه آرد و 2 قاشق چایخوری از دارچین را همراه با بیكینگ‌پودر و نمك، الك كنید و در كاسه‌ای بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شكر را بیفزائید. حالا كره‌ی آب‌كرده، شیر و مواد خشك را به‌طور یك درمیان به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون نیمی از این مایه را در قالب چربكرده، به قطر 23 سانتیمتر، بریزید و گلابی‌ها را رویش بچینید. بعد كره‌ی سرد را روی گلابی‌ها بگذارید و سه قاشق سوپخوری شكر رویشان بپاشید. حال باقیمانده‌ی مایه‌ی كیك را روی گلابی‌ها بریزید و صاف كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، بپزید. سپس كیك را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و آن را برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با گلابی‌های فراهم كرده از خمیر مارسیپان تزئین نمائید.

یادآوری: می‌توانید این كیك را در قالب‌های كوچك نیز، تهیه كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك گلابی تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز