كيك گلابی
مواد لازم برای 8-10 نفر
گلابی پوست كنده و ورقهای خردكرده .............................حدود 500 گرم
آبلیمو .......................................................................1 قاشق سوپخوری
آرد............................................................................200 گرم
دارچین....................................................................1 قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر ............................................................یك و یكچهارم قاشق چایخوری
نمك .....................................................................یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ درشت......................................................3 عدد
شكر ..................................................................180 گرم
كرهی آبكرده.........................................................125 گرم
كرهی سرد و خردكرده..............................................3 قاشق سوپخوری
شیر.....................................................................90 میلیلیتر (حدود یك سوم پیمانه)
روش تهیه
گلابیها را در كاسهای بریزید و آبلیمو را رویشان بپاشید تا سیاه نشود. آنگاه آرد و 2 قاشق چایخوری از دارچین را همراه با بیكینگپودر و نمك، الك كنید و در كاسهای بریزید. سپس تخممرغها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شكر را بیفزائید. حالا كرهی آبكرده، شیر و مواد خشك را بهطور یك درمیان به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون نیمی از این مایه را در قالب چربكرده، به قطر 23 سانتیمتر، بریزید و گلابیها را رویش بچینید. بعد كرهی سرد را روی گلابیها بگذارید و سه قاشق سوپخوری شكر رویشان بپاشید. حال باقیماندهی مایهی كیك را روی گلابیها بریزید و صاف كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، بپزید. سپس كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و آن را برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با گلابیهای فراهم كرده از خمیر مارسیپان تزئین نمائید.
یادآوری: میتوانید این كیك را در قالبهای كوچك نیز، تهیه كنید.