تارتلت انار
مواد لازم برای 10 عدد
خمیر هزارلا (میلفوی) .....................450 گرم
دانهی .........................................350 گرم
مواد لازم كرم انار:
شكر ............................................3 قاشق سوپخوری
آرد ذرت .........................................3 قاشق سوپخوری
آب انار .........................................2 پیمانه
وانیلین..........................................یكچهارم قاشق چایخوری
كره............................................50 گرم
روش تهیه
خمیر هزارلا را به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و به اندازهی 9× 9 سانتیمتر ببرید. آنگاه خمیرها را در قالبهای تارتلت قرار دهید و با چنگال سوراخهائی كف آنها ایجاد كنید. حالا روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس دما را به 180 درجهی سانتیگراد كاهش دهید، كاغذ و حبوبات را بردارید و 15 دقیقهی دیگر آن را بپزید. بعد صبر كنید نانها كاملاً خنك شوند و در هر یك از تارتلتها قدری كرم انار بگذارید. دانههای انار را رویشان بپاشید. سپس با ژلاتین یا آگارآگار روی انارها را براق و درخشان كنید. اینك تارتلتها را یكساعت در یخچال قرار دهید. تا آمادهی مصرف شود.
روش تهیهی كرم انار: شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و بعد آب انار را كم كم بیفزائید. آنگاه مواد را روی حرارت قرار دهید و پیوسته آن را هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود. حالا وانیلین و كره را بیفزائید و كرم را از روی حرارت بردارید و صبر كنید خنك شود.
یادآوری: روش تهیه خمیر هزارلا در نشریه شماره 54 بیان شده است.