Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:16

4
دی
تارت شكلات و كارامل

تارت شكلات و كارامل

طرز تهیه تارت شكلات و كارامل

تارت شكلات و كارامل

 

 

مواد لازم برای 10 نفر

 

كره.........................................100 گرم

آرد.........................................150 گرم

پودر شكر.................................40 گرم

پودر فندق...............................100 گرم

آب سرد...................................2 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

 

كره ....................................................60 گرم

شیر عسلی.......................................400 گرم (یك قوطی)

خامه.................................................یك‌چهارم پیمانه (60 گرم)

 

مواد لازم رویه:

كره.......................................60 گرم

شكر ...................................80 گرم

شكلات سیاه ......................80 گرم

تخم‌مرغ.................................یك عدد

آرد ...................................40 گرم

پودر كاكائو .........................1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 

كره را با نوك انگشتان به خورد آرد دهید، آن‌گاه پودر شكر و پودر فندق را بیفزائید و با افزودن آب مواد را خمیر كنید. حال خمیر را در قالب چربكرده‌ی تارت به قطر 24 سانتیمتر پهن كنید و آن را 30 دقیقه در یخچال نگه‌دارید. سپس روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و خمیر را 5 دقیقه‌ی دیگر، بپزید. همینكه نان تارت خنك شد، مواد میانی را در آن بریزید و در یخچال بگذارید. اینك مواد رویه را روی مایه‌ی میانی بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید و روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. حالا تارت را یك شب در یخچال نگه‌دارید و هنگام مصرف، آن را با شكلات تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: همه‌ی مواد میانی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا كاراملی رنگ شود و بعد از خنك شدن مصرف كنید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: كره و شكر را در ظرف مناسبی، روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود. در آخر تخم‌مرغ، آرد و كاكائو را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

یادآوری: برای جلوگیری از تیره شدن لبه‌های تارت، بهتر است در آخرین مرحله‌ی پخت، لبه‌های خمیر را با فویل بپوشانید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت شكلات و كارامل تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز