تارت عسل و بادام
مواد لازم برای 10 نفر
كره.............................................100 گرم
شكر..........................................2 قاشق سوپخوری
تخممرغ....................................3 عدد
عسل ......................................2 قاشق سوپخوری
آرد ......................................200 گرم
بیكینگپودر..............................یك چهارم قاشق چایخوری
بادام آسیاب كرده.....................50 گرم
كشمش...............................120 گرم
مواد لازم رویه:
كره...................................100 گرم
شكر قهوهای.....................100 گرم
عسل...............................80 میلیلیتر (یك سوم پیمانه)
دارچین .......................... یكدوم قاشق چایخوری
بادام خردكرده .................200 گرم
خامه.............................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
قالب كمربندی دایره یا مربع 23 سانتیمتری را چرب كنید و فر را با دمای 180درجهی سانتیگراد گرم كنید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم در آید. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید. حالا عسل را با دو قاشق سوپخوری آبجوش مخلوط كنید و به مایه بیفزائید. بعد آرد الك كرده، بیكینگپودر و بادام را نیز اضافه كنید و در آخر كشمش شسته و خشك كرده را بریزید و مخلوط نمائید. اكنون این مایه را درون قالب بریزید و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا اطراف خمیر طلائی رنگ شود. حالا قالب را از فر در آورید و مواد رویه را روی تارت بریزید. اینك دمای فر را به 150 درجهی سانتیگراد كاهش دهید و تارت را نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.
روش تهیهی مواد رویه: كره، شكر، عسل، دارچین، بادام و خامه را در كاسهی كوچكی بریزید و خوب مخلوط كنید.