كيك تارت شاهتوت
مواد لازم برای 8 عدد
كره ..............................................120 گرم
شكر ............................................120 گرم
تخممرغ............................................2 عدد
آرد ..............................................100 گرم
بیكینگپودر.......................................یك دوم قاشق چایخوری
پودر كاكائو .......................................1 قاشق سوپخوری
شاهتوت ..........................................به میزان لازم
مواد لازم كرم وانیلین:
شكر ...........................................50 گرم
آرد ذرت .......................................25 گرم
شیر سرد.......................................250 میلیلیتر
وانیلین .......................................یك دوم قاشق چایخوری
كره ............................................25 گرم
روش تهیه
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخممرغ، مایه را خوب هم بزنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و پودر كاكائو را با هم الك كنید و به مایه بیفزائید و مخلوط نمائید. حال مایه را در قالب 20 × 30 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید - بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. همینكه كیك خنك شد، با برشگری به قطر 6 سانتیمتر، دایرههائی از آن ببرید. اكنون روی لایههای كیك كرم وانیلین بمالید، آنها را روی هم بگذارید و با شاهتوت تزئین كنید.
روش تهیهی كرم وانیلین: شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و شیر را كمكم به آن بیفزائید. آنگاه ظرف را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید، وانیلین و كره را بیفزائید و مخلوط كنید. كرم بعد از سرد شدن آمادهی مصرف است.