Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:31

7
آذر
پرسش و پاسخ شيريني پزی

پرسش و پاسخ شيريني پزی

پرسش و پاسخ شيريني پزی

پرسش و پاسخ شيريني پزی

 

 

علت خمیری شدن روی كیك اسفنجی چیست؟

اگر كیك در دمای مناسب و مدت زمان كافی در فر نماند و خوب نپزد، رویش مرطوب و خمیری می‌شود.

 

 

روش تهیه‌ی شربت كارامل را توضیح دهید.

ابتدا شكر را كارامل كنید و همینكه كارامل؛ طلائی رنگ شد، قدری آب به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا كمی غلیظ شود.

 

 

 آیا می‌توان نبات را در منزل تهیه كرد لطفاً توضیح دهید.

می‌توانیم در منزل نبات درست كنیم كه البته كار نسبتاً دشواری است. پس از حل كردن شكر در آب و جوشاندن آن روی حرارت، نخی را در قابلمه قرار می‌دهند كه به حالت شناور در شربت قرار گیرد و در طی یك هفته كریستال‌های شكر دور نخ جمع شود.

 

 

آیا در تهیه‌ی مرباها از گلوكز استفاده می‌شود. چگونه و در كدام مرحله.

برای تهیه‌ی مربا نیازی به استفاده از گلوكز نیست. ولی چنانچه بخواهید شربت مربا شفاف‌تر شود می‌توانید در اواخر پخت مربا، قدری گلوكز به آن بیفزائید.

 

 

 منظور از پكتین چیست و چه تأثیری در تهیه‌ی مارمالادها دارد؟

پكتین نوعی ماده‌ی ژلاتینی است كه به‌طور طبیعی در بعضی میوه‌ها همچون زردآلو، دانه‌ی به و غیره وجود دارد كه نوع شیمیایی آن نیز در دسترس می‌باشد و به منظور غلیظ‌تر كردن مارمالاد در تهیه‌ی برخی از آنها استفاده می‌شود.

 

 

چرا وقتی از تكه‌های كیوی در تهیه‌ی ژله استفاده می‌كنیم خودش را نمی‌گیرد؟

زیرا آنزیم‌های خاص موجود در كیوی مانع عملكرد ژلاتین می‌شود. ولی چنانچه كیوی را با سایر میوه‌ها مخلوط كنید و بعد ژلاتین را بیفزائید، تأثیر چندانی نخواهد داشت.

 

 

آیا می‌توان در تهیه‌ی دسر تیرامیسو از بیسكویت دیگری به جای لیدی فینگراستفاده كرد؟

خیر، اصالت دسر تیرامیسو و سنتی بودنش به استفاده از بیسكویت لیدی فینگر است.

 

 

آیا بجای ثعلب در تهیه‌ی بستنی می‌توان از ماده‌ی دیگری استفاده كرد؟

در تهیه‌ی برخی از بستنی‌های میوه‌ای و ایتالیائی برای قوام بستنی از آرد ذرت استفاده می‌شود. ولی برای تهیه‌ی بستنی سنتی ایرانی بهتر است از ثعلب بهره بگیرید.

 

 

در تهیه‌ی كاپ كیك‌ها چه كنیم تا روی آن‌ها یكدست پف كند؟

می‌باید پس از ریختن مایه‌ی كیك در كپسول‌های كاغذی روی آن را صاف كنید تا كیك به‌طور یكنواخت پف كند و بپزد.

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پرسش و پاسخ شيريني پزی تعداد بازديد: 560 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز