كيك عصرانه باميپل سيروپ (شيره افرا)
مواد لازم برای 8- 10 نفر
كره ....................................................185 گرم
شكر قهوهای.........................................150 گرم (سهچهارم پیمانه)
شیره افرا (میپل سیروپ).........................80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
تخممرغ.................................................2 عدد
آرد ...................................................300 گرم
بیكینگپودر..........................................یك و یكدوم قاشق چایخوری
شیر..................................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
گردوی برشته و خردكرده ....................100 گرم
روش تهیه
قالب میان تهی را به قطر 21 سانتیمتر، چرب كنید و آرد بپاشید. آنگاه با تكان دادن قالب، آردهای اضافی آن را خارج كنید. سپس كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا سبك و یكدست شود. حالا میپل سیروپ و تخممرغها را به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. بعد آرد و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و همراه با شیر، به طور یك درمیان، به مایه بیفزائید. حالا گردو را نیز اضافه نمائید و مخلوط كنید. اكنون مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید. اینك كیك را روی پنجرهی سیمی برگردانید و صبركنید تا كاملاً خنك شود. سپس كیك را با كرم گاناش، خامه و شكلات بیارائید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیهی كرم گاناش: 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آنگاه 200گرم شكلات شیری به خامه بیفزائید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدست شود.
یادآوری: میپل سیروپ، شیرهی درخت افراست كه در سوپرماركتهای بزرگ، در شیشههای مخصوص به فروش میرسد.