Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:18

3
آبان
پرسش و پاسخ شيرينی پزی

پرسش و پاسخ شيرينی پزی

پرسش و پاسخ شيرينی پزی

پرسش و پاسخ شيرينی پزی

 

 

چرا وسط كیك‌ها بیش‌تر پف می‌كند؟

مخروطی شدن كیك‌های كره‌ای به هنگام پختن، كاملاً طبیعی است. چنانچه بخواهید كیك را با خمیرهای تزئینی مانند فوندانت یا مارسیپان پوشش بدهید، می‌باید برآمدگی كیك را بگیرید. اما كیك‌های اسفنجی، پس از پختن دارای رویه‌ای صاف و هم‌سطح می‌شوند.

 

 

چه باید كرد تا سطح كیكم پس از پخت، صاف شود؟

كیك را در دمای تعیین‌شده و زمان مناسب، بپزید.

 

 

منظور از خامه‌‌ی ‌ترش چیست، آیا می‌توانیم آن را در منزل درست كنیم؟

خامه‌ی ترش، نوعی فرآورده‌ی لبنی است كه در بیش‌تر كشورهای اروپائی و دیگر نقاط جهان، در تهیه‌ی برخی از شیرینی‌ها و كیك‌ها به كار می‌رود. همچنین آن را به جای خامه‌ی صبحانه، همراه با مربا یا مارمالاد میل می‌كنند. شما می‌توانید به جای خامه‌ی ترش، از خامه‌ی ساده (صبحانه) نیز استفاده كنید.

 

 

علت جدا نشدن كاغذ روغنی از پشت رولت پس از پخت آن، چیست؟

چنانچه پخت رولت كافی نباشد، نان رولت به كاغذ می‌چسبد! بنابراین برای جلوگیری از این مشكل، رولت را در دمای بالا و مدت زمان كوتاه بپزید و از كامل پخته شدن آن مطمئن شوید.

 

 

لطفاً مایه‌ی وسط نان میكادو را توضیح دهید.

اگر منظورتان مایه‌ی شیرینی میكادو می‌باشد، منتظر باشید تا در شماره‌های آتی نشریه، به آموزش آن بپردازیم.

 

 

آیا برای تهیه‌ی مربا، می‌توان از پودر قند هم استفاده كرد؟

بله، می‌توانید به جای شكر، از پودر قند نیز استفاده كنید.

 

 

بهبود دهنده، چیست چه جوری و به چه میزان می‌توان از آن استفاده كرد؟

بهبود دهنده، نوعی ماده‌ی شیمیائی است كه برای بهتر حجیم شدن خمیر نان، از آن استفاده می‌كنند. اما بهتر است در تهیه‌ی نان‌های خانگی از آن استفاده نكنید.

 

 

اگر شكر قهوه‌ای سفت شد، چه باید كرد؟

شكر قهوه‌ای را در كاسه‌ای بریزید، رویش را با هوله‌ی نمناك بپوشانید و به مدت تقریبی 12 ساعت كنار بگذارید. در اثر نمناك شدن محیط شكر، شكر قهوه‌ای، رطوبت را جذب می‌كند و به حالت اولیه‌ی خود بر می‌گردد.

 

 

چه كنیم تا سفیده‌ها، سریع‌تر و بهتر فرم بگیرد؟

سفیده‌های تخم‌مرغ را، با سرعت زیاد همزن برقی و به‌طور پیوسته بزنید.

 

 

آیا در تهیه‌ی تمام بستنی‌ها، می‌توان از خامه استفاده كرد؟

می‌توانید در تهیه‌ی انواع بستنی، از خامه نیز استفاده كنید. اما چنانچه بخواهید بستنی یخی تهیه نمائید، دستور ساخت آن متفاوت است و از خامه استفاده نمی‌شود.

 

 

نمك میوه، چیست و چه كاربردی دارد؟

نمك میوه، نوعی بهبود دهنده است و بیش‌تر مصارف صنعتی دارد و بهتر است در قنادی خانگی از آن استفاده نكنید!

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پرسش و پاسخ شيرينی پزی تعداد بازديد: 494 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز