Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:03

3
آبان
مارمالاد انبه

مارمالاد انبه

طرز تهیه مارمالاد انبه

مارمالاد انبه

 

 

مواد لازم

 

انبه‌ی رسیده......................2 عدد

شكر...............................500 گرم

پودر ژلاتین.........................1 قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

ابتدا انبه را پوست بگیرید و گوشته‌ی آن را از هسته جدا سازید. حالا گوشته را در مخلوط كن بریزید تا نرم شود. سپس شكر را با ژلاتین مخلوط كنید و به پوره‌ی انبه بیفزائید و كاملاً هم بزنید و در ظرف مناسب مایكروویو بریزید. ظرف حاوی پوره‌ی انبه را به مدت 3 تا 4 دقیقه، با قدرت 100 درصد بپزید تا مارمالاد بجوشد و گاهی نیز آن را هم بزنید. دوباره این‌كار را تكرار كنید. اینك مارمالاد آماده‌ی مصرف می‌باشد.

یادآوری: چون شكر مارمالاد و مدت پخت آن كم می‌باشد، بهتر است آن را در ظرف مناسب بریزید و در فریزر نگه‌دارید تا در تمام فصل، مارمالاد داشته باشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مارمالاد انبه تعداد بازديد: 1274 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز