مارمالاد انبه
مواد لازم
انبهی رسیده......................2 عدد
شكر...............................500 گرم
پودر ژلاتین.........................1 قاشق چایخوری
روش تهیه
ابتدا انبه را پوست بگیرید و گوشتهی آن را از هسته جدا سازید. حالا گوشته را در مخلوط كن بریزید تا نرم شود. سپس شكر را با ژلاتین مخلوط كنید و به پورهی انبه بیفزائید و كاملاً هم بزنید و در ظرف مناسب مایكروویو بریزید. ظرف حاوی پورهی انبه را به مدت 3 تا 4 دقیقه، با قدرت 100 درصد بپزید تا مارمالاد بجوشد و گاهی نیز آن را هم بزنید. دوباره اینكار را تكرار كنید. اینك مارمالاد آمادهی مصرف میباشد.
یادآوری: چون شكر مارمالاد و مدت پخت آن كم میباشد، بهتر است آن را در ظرف مناسب بریزید و در فریزر نگهدارید تا در تمام فصل، مارمالاد داشته باشید.