Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:55

3
آبان
مارمالاد زردآلو

مارمالاد زردآلو

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

مارمالاد زردآلو

 

 

مواد لازم

 

زردآلوی رسیده......................1 كیلوگرم

شكر...................................1 كیلوگرم

ژلاتین.................................2 ورق

آب لیموترش.......................1 قاشق سوپخوری

وانیلین .............................یك‌دوم قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

زردآلو را یك لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید. پوست آن را بگیرید و پوره كنید. شكر و پوره‌ی زردآلو را در قابلمه‌ی لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. بعد آن را بجوشانید تا شربت قوام آید. زمانی كه شربت كاملاً قوام آمد، ورق ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد بخیسانید و از آب بیرون آروید. بعد همراه با آب لیموترش، به مارمالاد زردآلو بیفزائید و هم بزنید تا ورقه‌های ژلاتین حل شوند. سپس از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید. اكنون مارمالاد داغ را در شیشه‌ی مناسبی بریزید و پس از سردشدن، درِ آن را ببندید و تا سه روز داخل مارمالاد قاشق نزنید.

یادآوری: در صورت استفاده از نشاسته به‌جای ورق ژلاتین، نشاسته را در

4 قاشق سوپخوری آب سرد حل كنید و با مارمالاد مخلوط كنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید. سپس وانیلین را بیفزائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مارمالاد زردآلو تعداد بازديد: 574 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز