Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:48

3
آبان
مربای توت‌فرنگی

مربای توت‌فرنگی

طرز تهیه مربای توت‌فرنگی

مربای توت‌فرنگی

 

 

مواد لازم

 

توت‌فرنگی رسیده‌ی درشت و سفت...............نیم‌كیلوگرم

شكر........................................................350 گرم

آب لیموترش............................................1 قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

توت فرنگی‌ را خیلی با دقت داخل آب سرد بشوئید. كاسبرگ‌های توت‌فرنگی را با دقت جدا كنید. شكر را لابه‌لای توت‌فرنگی‌ها بریزید و 10-15 ساعت، با ظرف لعابی در یخچال قرار دهید تا توت‌ها آب بیندازد.

آن‌گاه توت‌ها را با دقت از ظرف خارج كنید و آب به جا مانده از آن و شكر را روی حرارت بگذارید. اگر كف كرد، كف آن را با دقت بردارید و صبر كنید تا شربت قوام آید.

پس از قوام‌آمدن شربت، توت‌‌فرنگی را بیفزائید و به مدت 5 تا 6 دقیقه بجوشانید. سپس با كفگیر، توت‌ها را بیرون بیاورید و شربت را بجوشانید تا كاملاً قوام بیاید.

اكنون توت‌های پخته را اضافه نمائید و یك شبانه‌روز كنار بگذارید. اگر توت‌ها آب داشتند، داخل مربا بیندازند و اگر شربت رقیق شد، توت‌ها را بیرون آورید و شربت را دوباره بجوشانید تا غلیظ شود.

حال توت‌ها را بار دیگر داخل شربت قرار دهید تا شربت غلیظ شود و آب لیموترش را به آن بیفزائید و پس از یكی دو جوش، از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای توت‌فرنگی تعداد بازديد: 527 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز