مربای توتفرنگی
مواد لازم
توتفرنگی رسیدهی درشت و سفت...............نیمكیلوگرم
شكر........................................................350 گرم
آب لیموترش............................................1 قاشق چایخوری
روش تهیه
توت فرنگی را خیلی با دقت داخل آب سرد بشوئید. كاسبرگهای توتفرنگی را با دقت جدا كنید. شكر را لابهلای توتفرنگیها بریزید و 10-15 ساعت، با ظرف لعابی در یخچال قرار دهید تا توتها آب بیندازد.
آنگاه توتها را با دقت از ظرف خارج كنید و آب به جا مانده از آن و شكر را روی حرارت بگذارید. اگر كف كرد، كف آن را با دقت بردارید و صبر كنید تا شربت قوام آید.
پس از قوامآمدن شربت، توتفرنگی را بیفزائید و به مدت 5 تا 6 دقیقه بجوشانید. سپس با كفگیر، توتها را بیرون بیاورید و شربت را بجوشانید تا كاملاً قوام بیاید.
اكنون توتهای پخته را اضافه نمائید و یك شبانهروز كنار بگذارید. اگر توتها آب داشتند، داخل مربا بیندازند و اگر شربت رقیق شد، توتها را بیرون آورید و شربت را دوباره بجوشانید تا غلیظ شود.
حال توتها را بار دیگر داخل شربت قرار دهید تا شربت غلیظ شود و آب لیموترش را به آن بیفزائید و پس از یكی دو جوش، از روی حرارت بردارید.