Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:45

3
آبان
مربای كامكوات

مربای كامكوات

طرز تهیه مربای كامكوات

مربای كامكوات

 

 

مواد لازم

 

كامكوات ........................نیم‌كیلوگرم

شكر .............................750 گرم

آب جوش.......................300 -400 میلی‌لیتر

 

 

روش تهیه

 

كامكوات‌ها را پس از شستن، از وسط دو نیم كنید و تخم آن‌ها را در بیاورید. قابلمه‌ی مناسبی را از آب پر كنید و روی اجاق بجوشانید. اكنون كامكوات را بیفزائید و به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی كه تقریباً تلخی كامكوات گرفته شود – بجوشانید تلخی نامحسوسی باید بماند تا طعم كامكوات كاملاً گرفته نشود. اگر دیدید كامكوات‌ها نرم شده‌اند ولی باز هم تلخ هستند، دیگر آن را نجوشانید بلكه داخل آب سرد قرار دهید و هر 2-3 ساعت یك‌بار آب آن‌ها را عوض كنید تا بدین طریق، مابقی تلخی گرفته شود. اینك شكر را همراه آب جوش داخل ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم بگذارید تا قبل از جوشیدن، شكر حل شود. حالا بلافاصله كامكوات‌ها را بیفزائید و بگذارید شربت قوام آید و خوب جذب كامكوات‌ها شود و كامكوات حالت شیشه‌ای به خود بگیرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای كامكوات تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز