Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:05

1
آبان
مربای سيب

مربای سيب

طرز تهیه مربای سيب

مربای سيب

 

 

مواد لازم

 

سیب گلاب سفت.................................نیم كیلوگرم

آب.....................................................به اندازه‌ای كه روی سیب‌ها را بگیرد

سركه.................................................2-3 قاشق سوپخوری

شكر .................................................نیم كیلوگرم

آب جوش.............................................350 میلی‌لیتر (حدود یك و یك دوم پیمانه سرخالی)

گلاب .................................................125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه )

آب لیموترش .......................................1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 

سیب‌ها را بشوئید و پوست آن‌ها را خیلی نازك و ظریف بگیرید. آن‌گاه با نوك چاقو، خیلی با دقت از ته سیب‌ها شروع به خالی كردن وسط و تخم سیب‌ها كنید، طوری كه دُم سیب‌ها جدا نشود. بعد بلافاصله سیب‌ها را داخل محلول آب و سركه قرار دهید تا فرصت تغییر رنگ پیدا نكنند. وسیله‌ای روی محلول آب و سركه قرار دهید تا به سیب‌ها فشار وارد كند و از آب بیرون نیایند. بعد از آماده‌شدن، سیب‌ها را داخل ظرف مناسبی در یك‌ردیف جا دهید. شكر و آب جوش را همراه با گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. حالا سیب‌ها را داخل شربت بچینید و صبر كنید شربت قوام آید. به محض قوام آمدن شربت، آب لیموترش را بیفزائید و پس از 2-3 جوش، مربا را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای سيب تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز