كيكهای كوچك مربائی
مـواد لازم بـرای 12 عدد
آرد..............................................300 گرم
بیكینگ پودر....................................2 قاشق چایخوری
شكر ...........................................120 گرم
شیر............................................200 میلیلیتر
كرهی آبكرده................................200 گرم
نمك.............................................یك پینچ
تخممرغ .......................................1 عدد
مربا یا مارمالاد دلخواه....................به میزان لازم
پودر شكر برای تزئین ...................به میزان لازم
روش تهیه
قالبهای كوچك میانتهی را به گنجایش تقریبی یكدوم پیمانه، با كره چرب كنید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، شكر، شیر، كره، نمك و تخممرغ را در كاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و مایهی غلیظ و كمرنگی به دست آید. سپس مایه را در قالبها بریزید و یكسوم از گنجایش آنها را خالی بگذارید. حالا قالب را در فر(تاون) گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و كیكها را به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. اكنون كیكها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید. بعد با مارمالاد دلخواه خود درون حفرهی كیكها را پر كنید و رویشان پودر شكر بپاشید. اینك كیكها را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.