Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:28

10
مهر
كيك پنير و ميوه‌ی خشك

كيك پنير و ميوه‌ی خشك

طرز تهیه كيك پنير و ميوه‌ی خشك

كيك پنير و ميوه‌ی خشك

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

كره .................................................90 گرم

پنیرخامه‌ای......................................125 گرم

شكر .............................................100 گرم

تخم‌مرغ ...........................................2 عدد

آرد...............................................150 گرم

بیكینگ‌پودر ...................................یك‌دوم قاشق چایخوری

آب‌پرتقال......................................60 میلی‌لیتر

پوست پرتقال رنده‌كرده ....................1 قاشق چایخوری

زردآلوی خشك خردكرده...............180 گرم

كشمش پلوئی.........................150 گرم

مربای آلبالو بدون شربت.............150 گرم

دارچین...................................یك‌دوم قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

قالبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و با سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونه‌ای كه كاغذ حدود 5 سانتیمتر، از لبه‌ی قالب بلندتر باشد. آن‌گاه كره، پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا باقیمانده‌ی مواد را به مایه بیفزائید و پس از مخلوط كردن، در قالب بریزید. اكنون قالب را به مدت تقریبی 2 ساعت و نیم در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و كیك را بپزید. بعد روی كیك را با فویل بپوشانید و تا خنك شدن كامل، از قالب خارج نكنید. اینك در صورت دلخواه، رو و اطراف كیك قدری مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت، به رنگ‌های سفید و صورتی تزئین كنید آن‌گاه برای پذیرائی، در دیس زیبائی قرار دهید.

یادآوری: می‌توانید این كیك را در قالب استوانه‌ای شكل تهیه كنید و بعد آن را از طول نصف نمائید و مطابق شكل بیارائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك پنير و ميوه‌ی خشك تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز