كيك پنير و ميوهی خشك
مواد لازم برای 8 نفر
كره .................................................90 گرم
پنیرخامهای......................................125 گرم
شكر .............................................100 گرم
تخممرغ ...........................................2 عدد
آرد...............................................150 گرم
بیكینگپودر ...................................یكدوم قاشق چایخوری
آبپرتقال......................................60 میلیلیتر
پوست پرتقال رندهكرده ....................1 قاشق چایخوری
زردآلوی خشك خردكرده...............180 گرم
كشمش پلوئی.........................150 گرم
مربای آلبالو بدون شربت.............150 گرم
دارچین...................................یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه
قالبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و با سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونهای كه كاغذ حدود 5 سانتیمتر، از لبهی قالب بلندتر باشد. آنگاه كره، پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا باقیماندهی مواد را به مایه بیفزائید و پس از مخلوط كردن، در قالب بریزید. اكنون قالب را به مدت تقریبی 2 ساعت و نیم در فر(تاون) گرمشده با دمای 160 درجهی سانتیگراد قرار دهید و كیك را بپزید. بعد روی كیك را با فویل بپوشانید و تا خنك شدن كامل، از قالب خارج نكنید. اینك در صورت دلخواه، رو و اطراف كیك قدری مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت، به رنگهای سفید و صورتی تزئین كنید آنگاه برای پذیرائی، در دیس زیبائی قرار دهید.
یادآوری: میتوانید این كیك را در قالب استوانهای شكل تهیه كنید و بعد آن را از طول نصف نمائید و مطابق شكل بیارائید.