كيك فنجانی با طعم گلاب
مواد لازم برای 8 عدد:
كره..................................................120 گرم
شكر................................................120 گرم
تخممرغ ..............................................2 عدد
گلاب..................................................2 قاشق سوپخوری
شیر ................................................80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
آرد.................................................190 گرم
بیكینگ پودر .......................................1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیهی آیسینگ:
پودر شكر...............................................150 گرم
كره ........................................................1 قاشق سوپخوری
گلاب .......................................................1 قاشق سوپخوری
رنگ صورتی..............................................چند قطره
روش تهیه
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس تخممرغها را تكتك بیفزائید و پس از افزودن هر تخممرغ، 1 دقیقه هم بزنید. گلاب و شیر را با مایه مخلوط سازید و در آخر، مخلوط آرد و بیكینگ پودر را اضافه كنید و كمی هم بزنید تا مایه، صاف و یكنواخت شود. مایهی كیك را در قالبهای مافن دارای كپسول كاغذی بریزید به طوری كه یكسوم از حجم قالب خالی بماند. سپس آنها را در فر(تاون) گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 30 تا 35 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنك شدن، آیسینگ را روی كیكها بریزید و با گلبرگهای شكری شدهی گل رُز تزئین كنید.
روش تهیهی آیسینگ: برای تهیه آیسینگ، كافی است تمام مواد را با هم مخلوط كنید و روی بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا مایه روان و صاف شود.
یادآوری: آیسینگ را به هنگام پذیرائی روی كیكها بریزید.