Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:44

1
مرداد
مافين سيب و آناناس

مافين سيب و آناناس

طرز تهیه مافين سيب و آناناس

مافين سيب و آناناس

 

 

مواد لازم برای 12 عدد

 

سیب پوست‌گرفته و خردكرده ..................................400 گرم

آرد .....................................................................300 گرم

بیكینگ پودر.............................................................2 قاشق چایخوری

دارچین ..................................................................2 قاشق چایخوری

نمك ....................................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكر قهوه‌ای..........................................................125 گرم

شیر ....................................................................350 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ ..................................................................2 عدد

وانیلین....................................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره‌ی آبكرده و سردشده  ......................................150 گرم

گردوی برشته و خردكرده.........................................60 گرم

آناناس خردكرده....................................................100 گرم

 

 

روش تهیه

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آن‌گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنك شود. سپس آرد، بیكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الك كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن،حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید. اكنون مایه‌ی فراهم‌كرده را درون حفره‌ی مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌‌شدن هم بزنید. اینك مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

یادآوری 1: برای تهیه‌ی كرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه 200 گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید. سپس 30 گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده‌ی مصرف است.

یادآوری 2: از هم زدن زیاد مایه‌ی مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفت‌شدن آن می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مافين سيب و آناناس تعداد بازديد: 644 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز