مافين سيب و آناناس
مواد لازم برای 12 عدد
سیب پوستگرفته و خردكرده ..................................400 گرم
آرد .....................................................................300 گرم
بیكینگ پودر.............................................................2 قاشق چایخوری
دارچین ..................................................................2 قاشق چایخوری
نمك ....................................................................یكچهارم قاشق چایخوری
شكر قهوهای..........................................................125 گرم
شیر ....................................................................350 میلیلیتر
تخممرغ ..................................................................2 عدد
وانیلین....................................................................یكچهارم قاشق چایخوری
كرهی آبكرده و سردشده ......................................150 گرم
گردوی برشته و خردكرده.........................................60 گرم
آناناس خردكرده....................................................100 گرم
روش تهیه
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آنگاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنك شود. سپس آرد، بیكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الك كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن،حفرهای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخممرغها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید. اكنون مایهی فراهمكرده را درون حفرهی مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوطشدن هم بزنید. اینك مایه را درون كپسولها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافینها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژههای بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.
یادآوری 1: برای تهیهی كرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه 200 گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید. سپس 30 گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آمادهی مصرف است.
یادآوری 2: از هم زدن زیاد مایهی مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفتشدن آن میشود.