كيك كرمدار ليموئی
مواد لازم برای 6 عدد
كرهی نرم........................................250 گرم
شكر .............................................180 گرم
پوست لیموی رندهكرده.........................2 قاشق چایخوری
تخممرغ همزده....................................4 عدد
آرد ...............................................250 گرم
بیكینگ پودر ....................................یك و یكدوم قاشق چایخوری
نمك..............................................یك پینچ
آبلیمو ...........................................2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیهی كرم لیمو:
آرد ذرت ......................................30 گرم
آرد ............................................30 گرم
شكر ........................................240 گرم
آبلیمو .......................................180 میلیلیتر
پوست لیموی رندهكرده....................3 قاشق چایخوری
كره.............................................40 گرم
روش تهیه
روش تهیهی كیك: كره، شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ ها را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را الككنید و همراه با آبلیمو به مایه بیفزائید. حالا مایه را در قالبهای كوچك میانتهی به گنجایش یك پیمانه (250 میلیلیتر) بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر(تاون) گرمشده با دمای 180درجهی سانتیگراد، بپزید. بعد كیكها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید. اكنون آنها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید، قدری آیسینگ لیمو رویشان بریزید و در مركز هر یك قدری كرم لیمو بگذارید. اینك با گلهای دلخواه و میوه، تزئین كنید.
روش تهیهی كرم لیمو: آرد، آرد ذرت و شكر را با هم مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و ظرف مورد نظر را روی حرارت بگذارید. كرم را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر پوست لیمو و كره را اضافه نمائید. حالا كرم را از روی اجاق بردارید و نایلونی رویش بگذارید تا كرم، رویه نبندد.
روش تهیهی آیسینگ لیمو: 250 گرم پودر شكر را در كاسهای الك كنید و بتدریج
2-3 قاشقسوپخوری آبلیمو به آن بیفزائید تا آیسینگ روان و یكدستی حاصل شود. آنگاه چند قطره رنگ زرد خوراكی به آن اضافه كنید.